Skoči na glavno vsebino

Jedilnik

12. – 16. MAJ 2025
  ZAJTRK  DOPOLDANSKA MALICA KOSILO POPOLDANSKA MALICA
  PONEDELJEK ZDENKA SIR (7),POLNOZRNATI KRUH, (1),ČAJ. BIO BUHTELJ Z MARMELADO(1),BELA KAVA (7),SADJE. GOVEJA  JUHA Z VLIVANCI (1, 3),ŠPAGETI BOLONEZ (1),ZELENA SOLATA S KORUZO,VODA. PAŠTETKA (7),POLBELI KRUH (1, 3),ČAJ.0
 TOREK ČRNI KRUH (1),MASLO (7),ČAJ Z LIMONO SUHA SALAMA*,KISLA KUMARICA, (1),ŽEMLJA (1),SADNI SIRUP Z OKUSOM. PEČEN PIŠČANEC,KUS-KUS (1),ZELENA SOLATA Z RUKOLOSADJE. BOMBETA (1),SADNI SIRUP Z OKUSOM.
 SREDA SADNI MUSLI (1),TOPLO MLEKO (1). BUREK (1, 7),NAVADNI JOGURT (7). BROKOLIJEVA JUHA (1, 7),LAZANJA (1, 3, 7),ZELENA SOLATA S PARADIŽNIKOM,VODA. PIŠČANČJA PRSA,ČRNI KRUH (1),ČAJ.
  ČETRTEK   SIROVA ŠTRUČKA (1, 7),ČAJ. MEDENI NAMAZ (maslo + med, 7),DOMAČI KRUH (1),ZELIŠČNI ČAJ Z LIMONO. BOGRAČ (1),DOMAČE PECIVO (1, 3, 7),VODA. RŽENI KRUH (1),REZINA SIRA (7),NESLADKAN ČAJ.
  PETEK  OVSENI KRUH (1, 6)),UMEŠANA JAJČKA  (3),ČAJ. SADNI JOGURT (7),BIO BOMBETKA (1, 7). FILE POSTRVI,KROMPIR Z BLITVO (7)SLADOLED V LONČKU (7),VODA. TOPLJENI SIR (7)POLNOZRNATII KRUH (1),ČAJ.

 

Kuhinja si pridružuje pravico do spremembe jedilnika. Živilo/izdelek iz ekološke pridelave je označen z *. ALERGENE SNOVI

    1. ŽITA, KI VSEBUJEJO GLUTEN (PŠENICA, RŽ, JEČMEN, OVES, PIRA, KAMUT ALI NJIHOVE KRIŽANE VRSTE) IN PROIZVODI IZ NJIH
    2. RAKI IN PROIZVODI IZ NJIH
    3. JAJCA IN PROIZVODI IZ NJIH
    4. RIBE IN PROIZVODI IZ RIB
    5. ARAŠIDI IN PROIZVODI IZ NJIH
    6. ZRNJE SOJE IN PROIZVODI IZ NJIH
    7. MLEKO, MLEČNI IZDELKI IN PROIZVODI IZ NJIH
    8. OREŠKI (MANDLJI, LEŠNIKI, INDIJSKI OREŠKI, AMERIŠKI OREHI, BRAZILSKI OREŠKI, PISTACIJA, MAKADAMIJA) IN PROIZVODI IZ NJIH
    9. LISTNA ZELENA IN PROIZVODI IZ NJE
    10. GORČIČNO SEME IN PROIZVODI IZ NJEGA
    11. SEZAMOVO SEME IN PROIZVODI IZ NJEGA
    12. ŽVEPLOV DIOKSID IN SULFITI V KONCENTRACIJI VEČ KOT 10 MK/KG.
  1. VOLČJI BOB IN PROIZVODI IZ NJEGA
  2. MEHKUŽCI IN PROIZVODI IZ NJIH

Orodna vrstica za dostopnost